Schijndel  
Nail- & Beautysalon Jacqueline   |   Lijsterbeslaan 164   |   Schijndel   |   T: 06-54726286
Jacqueline Schijndel

 

 
 
 
 

acne, wat is dat eigenlijkAcne ontstaat door een verstopping van een talgklier en komt vaak voor tijdens de puberteit door een toename van de talgproductie. Maar ook volwassenen kunnen acne krijgen.

Als gevolg van de verstopte talgklier ontstaan comedonen (mee-eters), papels (bultjes), pustels (puisten). Daarnaast kunnen er ook zogenaamde cysten en noduli ontstaan (onderhuidse ontstekingen). Wanneer u van een of meerdere aandoeningen last hebt wordt dit acne vulgaris genoemd (jeugd puistjes).

Jacqueline

 

     
 

acne-behandeling
De behandeling van acne bestaat uit het verwijderen van de onzuiverheden en ontstekingen. Het belangrijkste is om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Dit kan door gebruik te maken van een behandeling met hyaluronzuur, dit is een peeling/fruitzuur die diep doordringt in de huid en verweekt het bovenste laagje van de huid waardoor de huid dunner wordt en talgklieren minder snel verstoppen. Daarnaast stimuleert de peeling de huid te vernieuwen en kunnen acne littekens vervagen.

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale producten voor de acne huid en wordt een persoonlijk huidadvies gegeven.

Kijk voor de actuele prijzen in onze prijslijst. PDF

De vergoeding voor acné-behandeling komt uit de aanvullende verzekering en verschilt per zorgverzekering.  Informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar.
 
Beautystudio  
     

 
Jacqueline onderstrook Jacqueline schijndel
    Marinus Web&Design